Het is voor elke lid van de Supportersvereniging FCT Holten mogelijk om zich op te geven voor een bezoek aan een uitwedstrijd van Twente. Opgave betekent echter niet altijd dat je ook daadwerkelijk mee kunt. Voor bepaalde uitwedstrijden zijn er een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Supporters die regelmatig uitwedstrijden bezoeken krijgen voorrang bij de kaartverkoop.bier bus

Wil je ook een keer mee met een uitwedstrijd, dan kun je je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opgeven voor een wedstrijd kan uiterlijk tot een week voor de wedstrijd. De kosten voor een uitwedstrijd verschillen per wedstrijd en zijn altijd inclusief vervoer en wedstrijdkaart. 

Voor het bezoeken van een uitwedstrijd dien je wel te beschikken over een Seizoens- of clubcard van FC Twente. Als je geen clubcard van FC Twente hebt, dan kun je dit gratis via ons regelen. Ook daarvoor kun je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.