busElke thuiswedstrijd van FC Twente gaan we vanuit Holten met minimaal één bus naar de Grolsch Veste. De bus vertrekt anderhalf uur voor de wedstrijd vanaf café Toontje. Na de wedstrijd zal de bus uiterlijk 45 minuten wachten bij de Grolsch Veste. Aanmelden voor een busreis kan tot 48 uur voor de wedstrijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten

De kosten voor een busrit naar een thuiswedstrijd van FC Twente bedragen € 7,- voor leden en € 10,- voor niet-leden.

Busabonnement
Naast losse buskaarten is het ook mogelijk om een busabonnement voor een half seizoen aan te schaffen. Afhankelijk van het aantal thuiswedstrijden in een seizoenshelft betaal je € 40,- of € 45,- per busabonnement. Dit is gemiddeld € 5,- per busrit. Een busabonnement is overdraagbaar aan andere leden of niet-leden. Als het een niet-lid betreft betaald hij/zij € 2,- bovenop het busabonnement. Heb je een busabonnement, maar ga je een thuiswedstrijd niet mee dan vragen we je af te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierdoor hebben wij een goed beeld over het aantal mensen dat meegaat per busreis en voorkomen we dat er onnodig een tweede of derde bus wordt ingezet.

Catering
Elke busreis is er in de bus frisdrank, bier of wijn te koop voor € 1,30 per consumptie. Het is meereizende supporters verboden om zelf alcoholhoudende drank mee te nemen.

Uitwedstrijden
Via de supportersvereniging kun je ook uitwedstrijden van FC Twente bezoeken. Je kunt je tot uiterlijk een week voor de wedstrijd opgeven voor een wedstrijdkaart en busvervoer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor sommige uitwedstrijden zijn er beperkt kaarten beschikbaar en krijgen supporters die regelmatig uitwedstrijden bezoeken voorrang bij de kaartverkoop. Voor de meeste uitwedstrijden kan er opgestapt worden in Holten.

Op alle busritten georganiseerd door de Supportersvereniging FC Twente Holten zijn onze busregelmenten van kracht.