twente publiekZondag 20 februari staat de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles op de planning. Voor het eerst dit jaar mogen we gelukkig weer afreizen naar de Grolsch Veste.

Busabonnement
Veel mensen hadden in het eerste deel van het seizoen een busabonnement afgesloten. Niet alle wedstrijden hebben we hier echter gebruik van kunnen maken. Daarom worden de prijzen voor nu als volgt:
- Mensen met een abonnement in het eerste deel van het seizoen betalen nu nog €30,- bij en kunnen dan de rest van het seizoen gebruik maken van de bus.
- Mensen die nog geen abonnement hadden, betalen €40,-
- Losse kaarten kunnen ook gewoon gekocht worden. Een losse rit voor leden kost €7,- en een losse rit voor niet-leden kost €10,-.
- Je kunt contant of met pin betalen.
De mensen die de eerste seizoenshelft zich hadden aangemeld, hoeven zich niet opnieuw aan te melden. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je mee? Stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alleen dan ben je zeker van een plek in de bus.

Vertrektijden bus
De vertrektijd voor aanstaande zondag is om 13.00 uur vanaf café Bie Toontje. Voor die tijd kun je binnen je abonnement of losse rit betalen. De vertrektijd na de wedstrijd is weer een half uur na het laatste fluitsignaal.

Netheid in de bus
Laten we er met elkaar voor zorgen dat de bus netjes blijft. Het afval netjes in de zakjes en check even voordat je de bus verlaat of het weer zo was als dat je toen de bus binnen kwam.

Coronamaatregelen in de bus
Tijdens de busreis dient een mondkapje te worden gedragen conform de overheidsmaatregelen ten behoeve van groepsvervoer.

Coronamaatregelen bij het stadion
Iedere bezoeker van 13 jaar en ouder dient een geldige QR-code te kunnen laten zien.
Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een geldig vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Op www.coronacheck.nl vind je meer informatie over de QR-code, welke alleen geldig is in combinatie met een toegangskaart en geldig identiteitsbewijs.

Bussponsor
Bussponsor voor deze wedstrijd is Yke de Veer infra en Milieu. Voor deskundig en professionele ondersteuning op het gebied van infra- en milieutechnische vraagstukken ben je bij Yke aan het juiste adres. www.ykedeveer.nl

En dan nog even dit...
Wil jij onze vereniging helpen en plaats nemen in het bestuur?
Aankomend jaar komt er een plek vrij in het bestuur. Lijkt het je leuk om bij te dragen bij onze supportersvereniging? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Informatie over een datum van de algemene ledenvergadering volgt.

Contributie
Er is dit jaar nog geen contributie geïnd. Dit in verband met de weinige activiteiten en de Corona perikelen.