HvTbanner v2 FocusFillWyIwLjAwIiwiMC4wMCIsODQwLDQ3NV0Samen met diverse goede doelen, stichtingen en Twentse bedrijven presenteert de Kidsclub van FC Twente een nieuw initiatief: Hart van Twente. Dit maatschappelijke initiatief is er speciaal voor kinderen en jongeren uit de regio die in een zorgelijke of moeilijke situatie zitten.

Komend seizoen worden in samenwerking met diverse organisaties, stichtingen en goede doelen uit de regio, waaronder het Roessingh, MST, ZGT, Stichting Hartekind, Spieren voor Spieren en Twente tegen Kanker, bij iedere thuiswedstrijd kinderen en jongeren die verbonden zijn aan een goed doel of stichting uitgenodigd.

In een speciaal daarvoor ingerichte skybox wil Hart van Twente hen een onvergetelijke dag in De Grolsch Veste bezorgen en onvergetelijke herinneringen laten maken samen met familieleden. Bovendien worden gedurende het seizoen andere activiteiten georganiseerd waaronder de jaarlijkse ‘Hart van Twente Dag’.

Omdat we dit initiatief van harte steunen hebben we als supportersvereniging FCT Holten hier ook een bedrag aan gedoneerd. Wil jij ook een bedrag doneren? Dit kan via www.fctwente.nl/club/maatschappelijk/hart-van-twente/

Daarnaast hebben we als FCT Holten ook twee plekken in het stadion waar we af en toe kaarten voor weggeven. Ken je nou ook iemand die je graag een keer een wedstrijd van Twente zou willen laten bezoeken en die het echt verdiend of er zelf niet de middelen voor heeft. Laat het ons weten en misschien kunnen wij wat regelen.