Op zondag 22 augustus staat de wedstrijd tegen Ajax op de planning. Voor het eerst dit seizoen mogen we afreizen naar de Grolsch Veste. Ook de eerste keer met onze nieuwe vervoerder Elbo tours uit Heino. Hieronder even de belangrijke info voor deze wedstrijd.

Aanmelden bus
Al veel mensen hebben zich inmiddels aangemeld voor deze wedstrijd en hebben dus al een plekje gereserveerd in de bus. Heb je dit nog niet gedaan doe dit voor woensdag 18 augustus door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alleen dan ben je zeker van een plekje.
De buskosten zijn hetzelfde als vorig jaar. Een busabonnement voor het deel t/m december kost €40,-. Een losse rit voor leden kost €7,- en een losse rit voor niet-leden kost €10,- Deze zijn voor het eerst ook te betalen met pin.


Vertrektijden bus
De vertrektijd is om 10.30 uur vanaf café Bie Toontje. Dit is eerder dan we gewend zijn doordat we eerder bij het stadion moet zijn. Voor de tijd kun je binnen je abonnement of losse rit betalen. De vertrektijd na de wedstrijd is weer een half uur na het laatste fluitsignaal.

Dranken in de bus
D
e prijzen voor de dranken hebben we iets moeten verhogen. Een consumptie in de bus kost €1,30. Deze zijn ook contant en met pin te betalen. 

Netheid in de bus
Laten we er met elkaar voor zorgen dat de bus netjes blijft. Het afval netjes in de zakjes en check even voordat je de bus verlaat of het weer zo was als dat je toen de bus binnen kwam.

Coronamaatregelen in de bus
Tijdens de busreis dient een mondkapje te worden gedragen conform de overheidsmaatregelen ten behoeve van groepsvervoer.

Coronamaatregelen bij het stadion
Iedere bezoeker van 13 jaar en ouder dient een geldige QR-code te kunnen laten zien. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een geldig vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Op www.coronacheck.nl vind je meer informatie over de QR-code, welke alleen geldig is in combinatie met een toegangskaart en geldig identiteitsbewijs.