thumbnail IMG 20210519 WA0010Wat heeft Twente jullie gemist het afgelopen seizoen. Niemand had kunnen bedenken dat FC Twente bijna het hele jaar in een lege Grolsch Veste zou moeten voetballen, maar het is wel gebeurd. Ondanks alle beperkingen die het corona-jaar met zich meebracht, zijn we er als club misschien wel sterker door geworden.

De verschillende initiatieven om FC Twente door deze periode heen te slepen waren hartverwarmend. Deze hebben echt bijgedragen het hoofd boven water te houden en hebben voor een nog grotere saamhorigheid binnen de FC Twente-familie gezorgd. Dat begon al met het ‘Rood is onze Veste’- project waarbij ons stadion een rode metamorfose kreeg en onze clubhelden letterlijk steunpilaren werden. Onze broodjes beenham werden middels de #IkMisOe Matchdaypakketten weer een nationaal fenomeen, ook de ‘Trots op onze Veste loterij’ was een groot succes. Dit is een gezamenlijke prestatie waar we trots op mogen zijn. Dank daarvoor allemaal.


In deze bizarre tijden is verlengen zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend en dat beseffen we heel goed, maar wij willen niemand kwijtraken door externe factoren waar we als club geen invloed op hebben. We gaan er dan ook alles aan doen iedereen voor onze mooie club te behouden zodat we volgend seizoen weer met 30.000 Tukkers in een kolkende Veste zitten.

Vrijdag starten we met Seizoenkaart- en Premium Seat-verlenging
Vrijdag starten we om 10.00 uur met de seizoenkaart- en Premium Seat-verlenging. We hopen van harte dat we volgend seizoen vanaf het begin gewoon weer met zijn allen kunnen samenkomen in onze Veste, Ons Huus, om te zingen, te springen en te juichen voor onze club. De prijzen van de seizoenkaarten zijn gelijk gebleven, maar we hebben in overleg met onze supportersverenigingen besloten iets extra’s te doen, dit om jullie te belonen voor de onvoorwaardelijke steun.

Onze Veste wordt steeds roder, dat is natuurlijk prachtig, maar volgend seizoen moet het ook op de tribunes weer een rode zee van supporters worden. Daarom is er een uniek FC Twente retrojack ontworpen voor iedereen die de seizoenkaart verlengt. Bij het verlengen van de seizoenkaart of Premium Seat ontvang je deze in het najaar.

Omdat supporters nog niet naar de club mogen, komt de club naar de supporters. Zaterdag gaan de selectie, de medewerkers, FC Twente-prominenten en supportersverenigingen de regio in om supporters die vrijdag al verlengen persoonlijk te bedanken met een speciale Grolsch-beugel, voor de kinderen is er frisdrank, en een verrassing. We proberen zaterdag zo veel mogelijk supporters te bezoeken.

Over een paar maanden start het seizoen 2021-2022 alweer. We verwachten natuurlijk dat iedereen de kaart verlengt, zodat we weer met zijn allen kunnen genieten van ons FC Twente.

Tot volgend seizoen!

Hoe kan ik verlengen?
Wij doen een beroep op onze supporters om vooral thuis online te verlengen. Dit is mogelijk vanaf vrijdag 10.00 uur. Iedere seizoenkaart- en Premium Seathouder ontvangt hiervoor een persoonlijke e-mail. De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, ook hier is mogelijk om de seizoenkaart te verlengen. Informatie omtrent de tegemoetkomingen met de kortingen op de seizoenkaart en Vestekaart tegoeden volgt donderdag in een persoonlijke mail naar degenen die het betreft.


Betaalmogelijkheden
Met het verlengen van de seizoenkaart zijn er de volgend betaalmogelijkheden. 
• iDEAL
• Incasso (bedrag wordt eind juni / begin juli geïncasseerd)
• Cash of pin (alleen bij de receptie)
• Factuur
Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:
• E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Tel: 053-852 5777 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00)

Belangrijke data

Vrijdag 21 mei t/m donderdag 17 juni Verlengperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Dinsdag 22 en woensdag 23 juni Verplaatsperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Dinsdag 29 juni Start verkoop wachtlijst
Woensdag 30 juni Start vrije verkoop

Geen seizoenkaart?

Ben je geen seizoenkaarthouder maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart in het seizoen 2021-2022? Schrijf je dan vanaf vrijdag in op de wachtlijst en bestel als eerste een seizoenkaart, na de verleng- en verplaatsperiode voor huidige seizoenkaarthouders.