Vanaf aanstaande donderdag 19.00 uur start voor seizoenskaarthouders de mogelijkheid om een plek in het stadion te bemachtigen voor één van de eerste drie thuiswedstrijden van FC Twente in de eredivisie. Deze wedstrijden zijn opeenvolgend tegen Fortuna, Groningen en Emmen.

KAARTEN TEGEN FC GRONINGEN
Wij willen naar de thuiswedstrijd tegen Groningen (25 september 20.00 uur) graag met een volle bus vanuit Holten en daarom bieden wij als SV de mogelijkheid om voor deze wedstrijden al kaarten te bestellen via ons. Je kunt dit doen door je naam en seizoenskaartnummer te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. "Kaarten Groningen".
We zullen dan als Holtenaren in 1 vak komen te zitten.
Geef je zo snel mogelijk op want op=op!

Als je je opgeeft voor deze wedstrijd hoef je je niet meer via de site van FC Twente op te geven. Opgeven voor een andere wedstrijd in dit blok van 3 is dan niet meer mogelijk.

BUSVERVOER
Naar alle drie de competitiewedstrijden willen we een bus laten rijden namens FCT Holten. Wel hebben we hier minimaal 25 aanmeldingen voor nodig.
De kosten voor het busvervoer bedragen 7 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden.
Opgeven via de mail is verplicht en dit kan tot 4 dagen voor de wedstrijd. Dus voor de wedstrijd tegen Fortuna tot uiterlijk 8 september. Opgeven doe je door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het busvervoer houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen. Personen vanaf 13 jaar dienen de hele rit een mondkapje te dragen en blijf thuis als je koorts, verkoudheidsklachten of andere ziektesymptomen hebt.