100387 8144d0fd4e62bb865e6646c784d230dfVanaf vandaag start de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen v.v. Noordwijk. Deze wedstrijd wordt op dinsdag 30 oktober om 19.45 uur gespeeld.

Als supportersverenigingen bieden wij de mogelijkheid om via ons kaarten te reserveren zodat je bij elkaar kunt zitten. Deze kaarten kunnen we aanbieden voor € 5,- per stuk (lange/of korte zijde met uitzondering van plekken op Vak-P en de Premium Seats). Mochten je hier gebruik van willen maken dan is het niet nodig om kaarten online via fctwente.nl te bestellen. Voor deze kaarten heb je geen (Seizoen)ClubCard nodig.

Kaarten kun je reserveren door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar deze wedstrijd zal ook een bus rijden vanuit Holten. Opgeven voor de bus is voor deze wedstrijd verplicht. Dat kan ook via bovenstaand mailadres.

Vanaf morgen 4 oktober start de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen v.v. Noordwijk. Deze wedstrijd wordt op dinsdag 30 oktober om 19.45 uur gespeeld. 
 
Onze supportersverenigingen bieden wij graag de mogelijkheid om kaarten bij elkaar te reserveren. Deze kaarten kunnen wij jullie aanbieden voor € 5,- per stuk voor zowel op de lange als korte zijde (vanaf 20 personen en met uitzondering van plekken op Vak-P en de Premium Seats). Mochten jullie hier gebruik van willen maken is het voor jullie leden niet nodig om online kaarten te bestellen. Online bestelde kaarten kunnen niet worden geretourneerd. 
 
Graag horen wij z.s.m. of jullie plekken bij elkaar willen reserveren. Dit kan door te reageren op deze e-mail. Hieronder vinden jullie de kaartverkoop informatie voor deze wedstrijd. 
 
Noaberschapkaarten
Jullie noaberschapkaarten zijn ook bij de wedstrijd  FC Twente - vv Noordwijk in te zetten. Hiervoor ontvangen jullie deze week e-tickets. 

Tijdspad
Donderdag 4 oktober 13.00 uur
Start verkoop voor seizoenkaarthouders Vak-P in Vak-P (vakken 101 t/m 107 en 136) en Premium Seat-houders op de Diekmantribune (vakken 128 t/m 133).

Vrijdag 5 oktober 13.00 uur
Start verkoop voor alle overige seizoenkaarthouders in de vakken op de 1
e ring
Donderdag 11 oktober 09.00 uur
Start verkoop voor niet-seizoenkaarthouders
PRIJZEN
Supporterstribunes*
Diekmantribune**
Seizoenkaarthouders
€ 5,-
€ 10,-
Premium Seat-houders
€ 5,-
€ 5,-
Jeugd tot 18 jaar***
€ 5,-
-
Regulier
€ 7,50
€ 15,-
Groepen vanaf 20 personen
€5,-
-