Buskaart 1Nog even en de competitie gaat weer beginnen. Niet in de divisie die we eigenlijk wilden, maar nu wacht de Keuken Kampioen Divisie op ons. Mooi om te zien dat zoveel supporters laten zien dat hun dit niks uitmaakt en de club gewoon trouw blijven. In Holten zien we gelukkig hetzelfde. Ook dit seizoen zullen er dus weer bussen rijden naar de Grolsch Veste en veel aanmeldingen voor een busabonnement hebben we ook alweer binnen. Om voor ons een goed overzicht te krijgen is aanmelden wel even noodzakelijk, zodat we een gegarandeerde zitplaats kunnen bieden.

Wil je dus aanstaande vrijdag al mee met de bus voor de belangrijke wedstrijd tegen Sparta Rotterdam geef je dan voor vrijdag op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een abonnement voor het halve seizoen kost EUR50,- wat neerkomt op EUR5,- per busrit. Wil je alleen een los kaartje dan betaal je EUR7,- per kaartje als je lid bent van onze vereniging. Ben je geen lid van onze vereniging dan betaal je EUR10,-. De bussen vertrekken altijd anderhalf uur van tevoren vanaf café Bie Toontje. Vooraf kun je hier binnen betalen.

Niet onbelangrijk, de bussponsor voor de wedstrijd van aanstaande vrijdag is ACG Houtklovers www.acg-holten.com

Come on Twente!