Op donderdag 22 september staat de eerste ronde van de KNVB beker op het programma. FC Twente speelt om 18.30 uur de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Seizoenkaarthouders krijgen vanaf vrijdag 2 september 11.00 uur de mogelijkheid om toegangskaarten te kopen via www.kaartverkoop.fctwente.nl en de Fanstore in de Grolsch Veste.

Op woensdag 7 september start de vrije verkoop. Een Clubcard is niet nodig. Alle seizoenkaarthouders krijgen €2,50 korting voor de wedstrijd tegen FC Utrecht en kunnen vanaf vrijdag 2 september (11.00 uur) t/m dinsdag 6 september (11.00 uur) hun eigen plek terug kopen. Je plek blijft tot maandag voor je gereserveerd. Om je plek terug te kopen dien je de reservering te activeren via je account op kaartverkoop.fctwente.nl. Via de handleiding ‘Reservering activeren’ kun je stap voor stap lezen hoe dit moet.

Wil je ook voor je vrienden/familie/kennissen kaarten kopen? Dat kan door de seizoenkaarten aan je account op www.kaartverkoop.fctwente.nl te koppelen. Vanaf woensdag 7 september is het vanaf 11.00 uur voor iedereen mogelijk om kaarten voor de wedstrijd te kopen via www.kaartverkoop.fctwente.nl en Fanstore De Grolsch Veste. Een Clubcard is niet verplicht en je kunt maximaal 10 kaarten per bestelling afnemen. Ben je 16 jaar of jonger? Dan kun je al vanaf €2,50 naar de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. Dit tarief geldt zowel voor supporters mét als zonder seizoenkaart.
Let op, bij de ingang van het stadion wordt gecontroleerd of je na 22 september 2000 bent geboren en recht hebt op de korting.

Plattegrond_Zijdes5